Pretura Centru: Lucrări de salubrizare în sector

0
745

Pretura sectorului Centru la data 13.03.2019, cu antrenarea serviciilor specializate și gestionarii fondului locativ au efectuat lucrări de salubrizare în sector.

În colaborare cu Î.M. Regia ”Exdrupo” au fost organizate lucrări de salubrizare manuală sub bordură a nisipului și nămolului în perimetrul străzilor Gh. Asachi (partea pară), și șos. Hâncești (partea impară) la care au fost antrenate unitățile de transport Greider și Kamaz.

Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” au fost responsabili de greblatul frunzelor, salubrizarea și amenajarea zonelor verzi (parcuri, scuaruri) curățarea arbuștilor de pe str. Grenoble, cu implicarea a 40 de muncitori și cu o unitate de tractor cu remorcă.

Întreprinderile municipale de gestionarea fondului locativ nr. 8-12, au efectuat lucrările de salubrizare a curților de bloc pe următoarele adrese: M. Lomonosov, 38, 40, 41/2, 42, str. Gh. Asachi, 37, 37/1, 37/2, str. Armenească, 30, șos. Hâncești, 76/1, str. Pietrarilor, 2, 2A și evacuarea frunzișului la str. Grenoble, 159/2, 159/5, 159/7, str. T. Strișcă, 2, la lucrări au participat 72 de muncitori și 3 unități de transport.

Pretura sectorului Centru a pus la dispoziție 3 unități de transport, 2 tractoare cu remorcă și o unitate de Bobcat pentru evacuarea deșeurilor acumulate de pe str – la C. Negruzzi 2.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.