Pretura sectorului Buiucani informează despre situația în sector, la ora 8.00, ca urmare a condițiilor meteo din ultimele ore

0
708

23 ianuarie 2019 (ora 8.00). Pretura sectorului Buiucani informează despre situația în sector, la ora 8.00, ca urmare a condițiilor meteo din ultimele ore.

La moment, la nivelul sectorului traficul rutier se desfășoară în condiții normale de iarnă. Începând cu ora 3.00, în teren s-a acționat cu cele 4 unități de transport ale ÎM ”Prestări servicii locative” la curățarea trotuarelor și a străzilor secundare, iar până la această oră s-a curățat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Alba Iulia, str. Calea Ieșilor, str. Liviu Deleanu, str. Ion Creangă, str. V. Belinski, pe aleile din Parcul ”Valea Morilor”, dar și căile de acces spre instituțiile de învățământ și cele medicale.

Angajații întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ au intervenit în seara zilei de ieri, dar și din primele ore ale dimineții la curățarea stațiilor de așteptare a transportului public și ieșirile din scara blocurilor de locuință.

Pe parcursul zilei, numarul utilajelor de deszăpezire va fi suplimentat și se va acționa în interiorul curților blocurilor de locuință.

Pretura Buiucani

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.