Pretura sectorului Centru a organizat adunări cu locatarii blocurilor locative

0
538

La demersul dlui Ruslan Codreanu, Primar General interimar al municipiului Chișinău, inclusiv demersul Direcției generale locativ comunale și amenajare, Pretura sectorului Centru a organizat adunări cu locatarii blocurilor locative din str. A. Pușkin nr. 28, str. Mit. Varlaam nr. 90, bd. C. Negruzzi nr. 2/2, 5, șos. Hâncești nr. 20, str. V. Alecsandri nr. 17, propuse pentru reparația capitală a acoperișurilor sau rețelelor inginerești.

În cadrul adunărilor li s-a adus la cunoștința locatarilor că în bugetul municipal pentru anul 2019 a fost alocată suma de 5 mln lei.

Conform prevederilor Regulamentului ”Cu privire la modul de prestare și achitare a serviciilor locative comunale și necomunale pentru fondul locativ, contorizarea apartamentelor și condițiile deconectării acestora de la reconectării la sisteme de încălzire și alimentare cu apă” aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 191 din 19.02.2002, lucrările de reparație capitală a blocurilor locative multietajate, cu apartamente privatizate, sînt finanțate din mijloacele bugetelor locale, numai în cazul instituirii în aceste blocuri a Asociațiilor de coproprietari în condominiu.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here