Foto: Iv Ceban

Primarul General de Chișinău, Ion Ceban a anunțat astăzi, 23 august, lansarea Partidului Mișcarea Alternativa Națională. Potrivit lui, în prezent, se lucrează la statutul şi programul Partidului, precum și la toate aspectele tehnice privind înregistrarea formațiunii.

”Odată cu începerea războiului în Ucraina, am considerat că este omenesc să facem o pauză și să ne implicăm plenar în susținerea refugiaților şi în gestionarea acestei crize.  Între timp, îmi dau seama că dacă nu intervenim imediat, riscăm ca Țara să ajungă în faliment. Astăzi, anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională! Partidul care este pentru fapte realizate și contra vorbelor sterile. Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere şi modernizare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova.  Suntem pentru Integrarea Europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta şi acţiona”, a declarat primarul capitalei, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Ceban a menționat: ”Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca în 10 ani, cel mult, Republica Moldova să ajungă la nivelul standardelor ţărilor din sud-estul Europei şi vă asigur, chiar peste multe din aceste ţări”.

Potrivit lui, noul Partid Mișcarea Alternativa Națională va lucra cu oamenii săi și pentru oameni. De asemenea, Primăria Chișinău va continua să muncească și să realizeze proiectele începute, dar şi altele noi.

În același timp, edilul capitalei a spus că va reveni periodic cu alte detalii.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.