Reacția Primăriei la pubelele vandalizate: “Oamenii nu vor să fie culți”

0
167

Pubelele instalate în parcurile din Capitală, destinate excrementelor animalelor de companie, au fost inundate de gunoaiele aruncate de oameni.

Direcția Locativ-Comunală și Amenajare din cadrul Primăriei Chișinău susține că, din păcate, „oamenii nu vor să fie culți” și din acest motiv își aruncă gunoiul în pubelele destinate animalelor.

„Oamenilor le e greu să citească sau cel puțin să înțeleagă prin imaginea care e afișată pe această pubelă. Pe lângă utilitatea pe care ar trebui să o aibă, aceste coșuri sunt și un instrument de informare și conștientizare, atâta timp cât este mesajul direct pe el “ARUNCĂ AICI EXCREMENTELE ANIMALELOR DE COMPANIE”. De ce fel de mesaj mai este nevoie?

Probabil se impune evacuarea acestor pubele, iar cei care au aruncat și mai aruncă deșeuri în acestea, se pare că le este plăcut ca atunci când merg prin parc să calce prin excrementele animalelor care sunt plimbate prin parc.

Rugăm părerile Dvs. , cum ar trebui să procedăm în continuare.

P.S. Este de nedescris faptul cum sunt sustrase și pungile din aceste pubele”, se arată într-un mesaj postat de către Direcția Locativ-Comunală.

stiri.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here