Sâmbătă, 2 noiembrie se organizează o acțiune de plantare a arborilor pe str. Uzinelor 205

0
364

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, ora 09:00, Primăria Chișinău organizează o nouă acțiune de înverzire a teritoriului urbei, cu participarea cetățenilor și a sectorului asociativ.

Măsura prevede sădirea a circa 2500 de arbori și arbuști pe platoul din str. Uzinelor, 205 din sectorul Ciocana (în preajma Centrului municipal de sterilizare a animalelor).

Este cel de-al doilea eveniment organizat de municipalitate cu participarea comunității, în cadrul Campaniei Naționale de Înverzire „Un arbore pentru dăinuirea noastră”.

La acțiunea de plantare vor participa angajați ai Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” și ai Direcției generale locativ-comunale și amenajare.

Autoritățile locale vor pune la dispoziție participanților material săditor, hârlețe, găleți și apă.

Doritorii de a participa la acțiune: cetățeni, grupuri, organizații etc., sunt îndemnați să se înregistreze din timp, la nr. telefon: (022) 24-27-25 – anticamera Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi”.

În acest context, municipalitatea face apel către cetățeni de a participa activ la acțiunile de înverzire a capitalei, pentru a avea un oraș mai verde și cu aer curat.

Intrarea spre locație: de la intersecția str. Uzinelor – str. Industrială, după Terminalul Vamal, pe calea de acces către Centrului municipal de sterilizare a animalelor (traseul conform schemei din foto atașată).

chisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here