SCAPĂ DE AFECȚIUNILE PSIHOSOMATICE, STABILIND UN ECHILIBRU ÎNTRE CORP, MINTE ȘI SPIRIT

0
560

AO „SOTERIA” oferă tuturor doritorilor Programul de Armonizare a Personalității „CORP-MINTE-SPIRIT”, scopul căruia este tratarea afecțiunilor psihosomatice.

Ce sunt afecțiunile psihosomatice, aflăm de la șefa AO „SOTERIA”, Svetlana Bogatii: „Afecțiunile psihosomatice au următoarele manifestări: anxietate, atac de panică, dureri de cap, apatie, tensiuni musculare, dureri la nivelul coloanei vertebrale, fobii, frică, insomnie, apetit excesiv, exces de greutate, nervozitate, oboseală, slăbiciune, hiperactivitate, hipertensiune, dispoziţie tristă, disfuncţii sexuale, concentraţie scăzută etc.

Disfuncțiile pot fi cauzate de stres, depresie, conflicte personale și familiale, dificultăţi la serviciu și situaţiile de criză.

Boala ne semnalează înstrăinarea de sine. Nu o putem vindeca decât dacă ne reîmprietenim cu noi înșine. Boala este rodul unor convingeri false adânc înrădăcinate în fiinţa celui bolnav. Atât de adânc încât ajung să ia forme materiale și să se manifeste la nivelul corpului fizic.”

Acest program este recomandat, în special, persoanelor cu:

  • afecţiuni cardiovasculare;
  • afecţiuni gastro-intestinale;
  • afecţiuni ale aparatului respirator (alergii);
  • afecţiuni neurologice;
  • afecţiuni uro-genitale; imunitate deprimată;
  • afecţiuni ale aparatului osteoarticular și muscular;
  • afecţiuni ale sistemului endocrin: boli tiroidiene, diabet;

Despre modalitatea de a vă programa la specialist și alte programe oferite de AO “SOTERIA” aflați din interviul integral realizat cu Svetlana Bogatii, pe adresa: https://alocapitala.md/svetlana-bogatii-corpul-nostru-este-oglinda-gandurilor-si-crezurilor-noastre-interioare/

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.