Ședinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală

0
839

Joi, 25 octombrie 2018, ora 14.00, va avea loc şedinţa extraordinară a Comisiei pentru gospodăria locativ-comunală, energetică, servicii tehnice, transport, comunicaţii şi ecologie a Consiliului municipal Chișinău.

Ordinea de zi a ședinței:

1. Cu privire la aprobarea, într-o nouă redacție, a Regulamentului privind modul stabilirii și acordării de compensații unor categorii de persoane pentru călătoria în transportul public urban și suburban din municipiul Chișinău.

2. Cu privire la majorarea cu 20 la sută a salariilor cadrelor didactice din instituțiile de învățămînt preșcolar, primar și secundar din municipiul Chișinău.

3. Informație cu privire la procurarea tehnicii speciale pentru Regia de exploatare a drumurilor și podurilor ” EXDRUPO”.

4. Cu privire la abrogarea deciziei nr. 3/87din 19.05.2015″ Cu privire la darea în arendă a unor loturi de pământ din str. Ion Creangă și str. N. Dimo, Firmei Sarvin SRL în schimbul terenului arendat din str. Lermontov”.

5. Cu privire la preluarea în proprietate publică locală a rețelelor electrice publice de iluminat stradal din orașul Codru și transmiterea acestora Î.M. Rețelele electrice de iluminat „Lumteh”.

6. Cu privire la preluarea în proprietatea publică locală a rețelelor electrice publice de iluminat stradal din comuna Trușeni și transmiterea acestora Î.M. Rețelele electrice de iluminat „Lumteh”.

7. Cu privire la operarea unor modificări în decizia CMC nr. 15/6 din 22 decembrie 2017 și decizia CMC nr. 5/14 din 24 iulie 2018.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.