Consolidarea capacității Guvernului de a evalua, aborda și monitoriza reforma sistemului de îngrijire

0
221

În perioada 10 – 11 octombrie 2019, șeful interimar al Direcției, Lucia Caciuc și specialiștii din cadrul DMPDC participă la cursuri regionale, desfășurate în cadrul proiectului Evaluarea, Abordarea și Monitorizarea Reformei de Îngrijire a Copilului în Republica Moldova.

Proiectul sprijină consolidarea capacitaților naționale de a evalua, aborda și monitoriza reforma sistemului de îngrijire a copilului în RM.

Cursul se desfășoară în scopul întăririi capacității în monitorizare și evaluare a decidenților și specialiștilor implicați în reforma sistemului de îngrijire a copilului la nivel municipal și raional.

La curs, formatorul, Camelia Gheorghe va prezenta participanților subiecte ce țin de planificarea strategică și operațională (definiții, etape, obiective strategice, modele logice, caracteristicile unei strategii bine elaborate), ș. a.

În timpul cursului se vor utiliza diverse modalități de instruire în funcție de principiile învățării specialiștilor pentru a asigura un caracter practic, interactiv și relevant provocărilor întâmpinate de cursanți în activitatea profesională.

Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here