Intervenția zilnică a serviciilor municipale în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară

0
780

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de luni, în cadrul Campaniei de salubrizare de primăvară, serviciile municipale de profil au intervenit cu 620 persoane, la salubrizarea străzilor și trotuarelor, a curților de blocuri, precum și evacuarea deșeurilor vegetale din parcuri. În total, au fost efectuate 84 de curse de deșeuri.

Regia „Exdrupo” a activat pe parcursul zilei cu 35 de muncitori prin salubrizarea manuală a străzilor și evacuarea reziduurilor de pe carosabil, pe următoarele adrese: str. Grenoble, str. Mit. G. Bănulescu – Bodoni, str. V. Belinski, str. Mit. Dosoftei, str. G. Alexandrescu, str. V. Lupu, bd. D. Cantemir, str. Ismail, str. Studenților, str. Grădina Botanică, str. Vadul lui Vodă, str. str. Uzinelor, fiind evacuate 25 de curse.

La rândul său, Regia locativ-comunală a intervenit cu 354 de muncitori în curțile de bloc și în intercartiere, precum și la colectarea deșeurilor vegetale de pe teritoriile gestionate, fiind evacuate 35 de curse.

De asemenea, s-a lucrat la curățarea mecanizată a trotuarelor din zona istorică a orașului, dar și din sectoarele capitalei.

De cealaltă parte, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a mobilizat 230 persoane la curățarea arborilor și evacuarea deșeurilor vegetale din Pădurea Parc „Râșcani”, Scuarul  din str. N. Dimo, bd, Dacia, str. E Coca, str. 31 August 1989 și str. Grenoble, fiind evacuate 24 de curse.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.