Lansarea Campaniei de informare și sensibilizare „Sunt important, nu mă ignora!”, ediția a II – a

0
80

Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului lansează ce-a de-a doua ediție a Campaniei de informare și sensibilizare „Sunt important, nu mă ignora!”.

Campania este adresată reprezentanților legali ai copiilor și actorilor sociali implicați în oferirea asistenței, grijii, afecțiunii în vederea excluderii neglijării copiilor.

Totodată, prin mesajele transmise Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului dorește să atragă atenția și asupra efectelor negative pe care le are neglijarea, iar în cazul sesizării acestui abuz să se apeleze persoanele responsabile cu atribuții în protecția copilului, în municipiul Chișinău – Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, la numărul de telefon: 022 242702.

În cadrul campaniei a fost elaborat un plan de acțiuni care urmează să fie implementat pe parcursul lunilor: ianuarie – martie 2020.

Prin urmare, organizatorii își propun desfășurarea concursului de creație plastică, literară și teatrală cu genericul „Sunt important, nu mă ignora!”, ediția a II – a, organizarea unei mese rotunde „Copiii învață ceea ce trăiesc”,  ore publice/activități în centrele comunitare pentru copii și tineri cu tematica „Eu pot, poți și tu”, concursul posterelor „Împreună pentru o viață în siguranță”.

Posterele vor fi desenate manual de copiii care frecventează Centrele comunitare pentru copii și tineri din subordinea Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului.  La fel, va fi organizată și o expoziție de pictură și fotografii, master clas-uri, dezbateri publice, și altele.

Campania se va finaliza cu Conferința „Sunt important, nu mă ignora!”.

Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here