Mobilier nou pentru mai multe grădiniţe din capitală

0
746

După ce sute de părinţi l-au informat despre starea mobilierului din grădiniţele unde-şi duc copiii, primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, ia atitudine şi promite ca această problemă să fie soluţionată.

Mai mult, potrivit lui Codreanu, din economiile făcute pe parcursul anului, s-adecis alocarea a 4,3 milioane MDL adițional pentru luna noiembrie, pentru a procura paturi, mese, scaune și dulapuri noi în grădinițe.

Astfel, 91 de grădinițe vor fi echipate cu mobilier nou pînă la sfîrșitul anului.

Chiar dacă acum mă simt un pompier care tot încearcă să stingă focuri și focare în municipiu, grădinițele rămîn prioritatea mea. Vreau să Vă spun că și platforma egradinita, și report abuz, și bugetul de 4 ori mai mare alocat pentru reparația grădinițelor în acest an, și reîntoarcerea grădinițelor în proprietatea municipiului, și restabilirea iluminatul stradal la peste 100 grădinițe din oraș, și transparența bugetară, și problema produselor sanitare, și lupta cu corupția, nu erau posibile fără implicarea părinților“, a scris primarul interimar pe o reţea de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.