Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, cu o vizită de lucru în Polonia

0
767

În perioada 07-10 noiembrie, a.c., Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, întreprinde o vizită de lucru în Polonia, la invitația viceprimarului orașul Lublin, Artur Szymczyk.

Vizita delegației de la Chișinău are loc în scopul stabilirii relațiilor de colaborare și schimb de experiență dintre cele 2 orașe, pe domeniul de transport public.

Subiectele abordate se referă la experiența părții poloneze privind implementarea politicilor și strategiilor de transport public, precum și accesarea fondurilor europene în domeniu.

De asemenea, delegația de la Chișinău va lua cunoștință de utilizarea noilor tehnologii și practici în domeniu, în special implementarea sistemului de tichetare electronică/afișaje electronice a orarului de circulație a transportului în stațiile de așteptare etc.

Agenda de lucru a Primarului de Chișinău în Polonia cuprinde întâlniri cu managerii orașului, vizite de documentare la Departamentul de transport al municipiului Lublin, precum și la Centrul de monitorizare a circulației transportului municipal.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.