Ruslan Codreanu: Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice

0
132

Primarul General Interimar, Ruslan Codreanu, îi indeamnă pe toți funcționarii din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău să nu să se lase influențați de criza politică din țară și să se ocupe de problemele chișinăuienilor.

“Am convocat ieri seara șefii de direcții și întreprinderi ai primăriei.

Criza politică de la nivel central își lasă amprenta și pe activitatea unor colegi, care au intrat într-o zonă de expectativă. Mesajul meu a fost că primăria nu are ce aștepta, asa cum nu pot aștepta problemele zilnice ale oamenilor și ale orașului. Să fie clar, primăria nu este institut de analize politice, suntem autoritate publică locală care trebuie să se ocupe de problemele chișinăuienilor.

În câteva zile începem reparația curților de bloc și reparația celor 12 străzi, reparațiile în zeci de instituții de învățământ au fost deja demarate, facem reparații și procurări de utilaj în 9 instituții medicale, lucrăm pentru lansarea a încă 3 servicii publice electronice municipale, 7 parcuri și scuaruri sunt în plin proces de renovare, stația de levigat pentru Țânțăreni a fost adusă, renovarea subteranelor, asamblarea a încă 15 troleibuze și alte proiecte bugetate pentru acest an.

P.S.: Medicul mi-a promis că în câteva zile pot reveni la muncă.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here