VIOLETA CERBA: ÎN CURÂND VOM AVEA O BURSĂ PENTRU SUSȚINEREA COPIILOR TALENTAȚI DIN ȚARĂ

0
909

Este declarația Violetei Cerba, membră „Upgrade Woman” și fondatoarea AO „SUNTEM ALĂTURI DE VOI”, în interviul pentru portalul informațional „Alo, Capitala”: Femeile din Comunitate sunt antrenate în diverse evenimente și acte de caritate, cum ar fi sport pentru caritate. În curând vom avea și o bursă pentru susținerea copiilor talentați din țară, care va veni din sponsorizări și proiecte organizate în comunitate.

În contextul valorilor, menționez că și comunitatea „Upgrade women”, și AO “SUNTEM ALĂTURI DE VOI” au scopuri nobile.

Menționăm că AO „SUNTEM ALĂTURI DE VOI” a fost fondată în 2020, și-a înghețat activitatea pe o perioadă din cauza pandemiei, dar totuși a reușit să ajute câteva familii unde sunt copii cu CES aflați sub protecția Direcției pentru Protecția Drepturilor Copiilor din mun. Chișinău și în parteneriat cu Pretura Sectorului Buiucani a participat la o amplă acțiune de caritate destinată persoanelor nevoiașe, în special a bătrânilor singuratici și a copiilor proveniți din familii social-vulnerabile, cu genericul “Moș Crăciun pentru toți”.

Mai multe despre AO “SUNTEM ALĂTURI DE VOI” și COMUNITATEA “UPGRADE WOMAN” aflați pe adresa: https://alocapitala.md/violeta-cerba-calea-spre-success-se-cucereste-prin-initiativa-si-autocontrol/

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here