15.01.2019 serviciile specializate a sectorului Centru continuă lucrările de deszăpezire

0
693

Astfel, la partea carosabilă a străzilor (D. Cantemir, Ismail, Pan Halippa, Gh. Asachi, Grenoble, Mioriţa) sunt antrenate unităţile de tehnică ale Î.M. Regiei „Exdrupo”:

– 3 unități de tehnică la curăţare şi împrăştiere cu material antiderapant;
– 2 tractoare cu perie şi lamă;
– 1 unitate de capacitate pentru evacuarea zăpezii.

Întreprinderea municipală servicii locative Centru a antrenate 6 unităţi de tehnică, tractor cu lamă şi perie la curăţarea trotuarelor şi a căilor de acces către blocurile locative şi a drumurilor intercartier, inclusiv în zona istorică la curăţarea trotuarelor au fost antrenate 2 unităţi de Haco.

Întreprinderile municipale de gestionare a fondului locativ nr. 8-12 cu un număr de 76 muncitori execută lucrări de deszăpezire a acceselor către scările blocurilor locative, staţiilor de aşteptare a pasagerilor, trecerilor de pietoni în zona istorică, acceselor către terenurile de acumulare a deşeurilor.

Administratorii blocurilor locative APLP, ACC, CCL, Fond departamental execută lucrări de deszăpezire a căilor de acces către scările blocurilor locative inclusiv a teritoriilor adiacente blocurilor.

Colaboratorii Preturii au informat agenţii economici din sector de a întreprinde măsuri de curăţare şi deszăpezire a teritoriilor adiacente sediilor.

Pretura Centru

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.