CMC a aprobat contractarea unui împrumut de 261 milioane de lei pentru procurarea a 100 de autobuze

0
77
Consiliul municipal Chișinău a aprobat astăzi, 20 octombrie, un proiect de decizie privind contractarea de către municipalitate a unui împrumut în valoare de 261 milioane de lei.
Banii vor fi utilizați pentru procurarea a 100 de autobuze de către Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”.

Termenul de rambursare a împrumutului este de șapte ani cu o perioadă de graţie de 12 luni.

Primăria municipiului Chișinău a desemnat compania producătoare „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret”, câștigătoarea licitației pentru livrarea a 100 de autobuze care vor fi puse în circulație pe străzile din capitală.

Aceasta a oferit prețul de 156 400 dolari pentru o unitate de transport, echivalentul a 132 300 euro. De asemenea, compania câștigătoare a oferit garanție de 5 ani pentru lotul de autobuze.

De asemenea, pe perioada de garanție, producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, lubrefianți, filtre, etc.; deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Criteriul de bază de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate – preț, propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini.

diez.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here