Din prima sursă: Gheorghe Cavcaliuc

0
791
Gheorghe Cavcaliuc – Șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției

Gheorghe Cavcaliuc:

“Am fost onorat să fiu invitat în cadrul ceremoniei ”Gala laureaţilor și bilanțul anului sportiv”, organizat de către Comitetul Paralimpic Național al Republicii Moldova, care a avut loc la 26.12.2018.

În cadrul evenimentului a avut loc premierea celor mai buni sportivi, antrenori, colaboratori, persoane și companii care au contribuit la dezvoltarea Mișcării Paralimpice și a Comitetului Paralimpic al Republicii Moldova.

Cei mai buni sportivi paralimpici din ţara noastră ne pot da o lecţie puternică de viață, prin voinţa lor de fier şi mare curaj, eforturile care le depun și performanțele care le înregistrează prin participarea și ocuparea locurilor de frunte la campionatele naționale și internaționale.

Și Poliția Națională a venit cu distincții și diplome de onoare în acest sens pentru Președintele Comitetului Paraolimpic și alți susținători și promotori, care susțin și promovează sportul paraolimpic în Republica Moldova și motivează sportivii cu nevoi speciale să înregistreze performanţe notorii.

Am fost profund impresionat de gestul președintelui Comitetului Paraolimpic, domnul Oleg Crețul, care și-a donat premiul câștigat la gală, în beneficiul dezvoltării și promovării sportului paraolimpic și am decis și eu să îmi donez ajutorul material pentru anul 2018, care l-am primit în aceeași zi, pentru susținerea mişcării paralimpice din Republica Moldova.

Îndemn toți cetățenii țării noastre care nu sunt indiferenți să îmi urmeze exemplul, pentru a ajuta sportivii noștri să se antreneze în condiții decente, ca ulterior la competițiile paraolimpice internaționale să arboreze cu mândrie drapelul Republicii Moldova.

Afirm cu certitudine că, Poliția Națională va continua să încurajeze 🤝 tinerii să desfășoare diverse activități civice și sportive, precum și va susține implicarea tinerilor cu nevoi speciale în viața socială și sport.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.