ILEGALITĂȚI LA PRIMĂRIA CHIȘINĂU

0
81

Într-un interviu, acordat recent portalului informațional „Alo, Capitala”, avocatul și președintele „Partidului Schimbării”, Ștefan Gligor s-a referit și la cele mai grave încălcări de la Primăria Chișinău.

 „Avem situația Hotelului „Național” – un proiect absolut criminal, cu Platon, Șor în spate și, bănuim, cu implicarea intereselor lui Andronachi. Este o situație fără precedent, când 1 ha de pământ public a fost dat gratis în utilizare, prin decizia Consiliului Municipal. Pe acest hectar oferit gratis, prin încălcarea legii, deoarece vor să demoleze hotelul „Național”, lucru interzis de condițiile concursului, vor să pună 3 turnuri, cel mai înalt având 25 de etaje, cu o suprafață totală de 120 000 m2. 63 000 m2, de două ori mai multe decât Centrul Comercial „MALLDOVA”, vor fi spații comerciale, iar numărul de parcări subterane, pe care vor să-l pună, este de 440, în timp ce ar trebui să aibă 1200. Pe lângă acest spațiu comercial, în cele trei turnuri vor să amplaseze 1000 de apartamente, care au 0 parcări, dar, conform legii, trebuie să aibă 70 la sută.” a remarcat Ștefan Gligor.

Despre alte ilegalități, la nivel de Primărie, aflați vizionând interviul integral, pe adresa: https://alocapitala.md/din-prima-sursa-interviu-cu-stefan-gligor-avocat-si-presedinte-al-partidului-schimbarii/.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here