Masă rotundă cu genericul „Consolidarea și asigurarea continuității serviciilor prestate copiilor cu dizabilități de către subdiviziunile DMPDC”

0
60

Astăzi, 11 februarie 2020, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului a desfășurat o masă rotundă cu genericul „Consolidarea și asigurarea continuității serviciilor prestate copiilor cu dizabilități de către subdiviziunile DMPDC”.

La masa rotundă au participat specialiștii din cadrul DMPDC, care prestează servicii sociale copiilor cu dizabilități, reprezentanții Direcției Generală Asistență Socială și Sănătate și AMT.

Masa rotundă a inițiat cu mesajul de salut al șefului interimar al Direcției, Lucia Caciuc, ulterior, managerul Centrului de Recuperare Activă și Reintegrare Socială a Copiilor cu Dizabilități, Ina Nenov, a prezentat serviciile prestate de către DMPDC copiilor cu nevoi speciale (identificarea beneficiarilor, segmentul de vârstă, serviciile prestate fiecărui beneficiar).

Masa rotundă s-a desfășurat în scopul consolidării parteneriatelor dintre actorii sociali care vor asigura îmbunătățirea cadrului de referire a serviciilor destinate copiilor și tinerilor cu dizabilități fizice.

Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here