Primarul general, Ion Ceban, a inspectat miniparcul de distracții din PMAN

0
521

Primarul general, Ion Ceban, însoțit de viceprimarul pe domeniul social, Angela Cutasevici și de șeful Direcției generale comerț, alimentație publică și prestări servicii, Marcel Zambițchi, a inspectat ieri, 04.12, miniparcul de distracții, amenajat în preajma Pomului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, pentru a se asigura că obiectivele de aici sunt amenajate corect, cu respectarea tuturor rigorilor.

Edilul capitalei a dispus ca pe toată durata sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, între orele: 14:00-17:00, distracțiile pentru copii să fie cu titlu gratuit, astfel ca toți picii, inclusiv cei care provin din familii dezavantajate, să poată beneficia de serviciile respective: carusele și poze cu Moș Crăciun.

De asemenea, cei mici vor primi și dulciuri.

Ion Ceban a precizat că municipalitatea a stabilit din start condiția pentru prestatorii de servicii din PMAN, de a oferi zilnic, pe un anumit segment de timp, servicii gratuite pentru copii, pe durata sărbătorilor de iarnă.

Primarul general a făcut apel către cetățeni, de a sesiza cazurile cu abateri de la buna desfășurare a activităților cultural-distractive din centrul Chișinăului.

a-tv.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here