Primarul municipiului Chișinău restricționează deplasarea cicliștilor în parcuri

0
36

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității, că va restricționa deplasările cicliștilor în parcurile municipale.

Potrivit lui Ceban, un copil a fost lovit ieri de o bicicletă în Parcul „Valea Trandafirilor”, iar acest lucru duce la regândirea organizării deplasării bicicliștilor prin parcuri.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă așa situații. Au mai existat plângeri la adresa bicicliștilor în care se afirmă că prin parcuri sunt organizate raliuri”, a concretizat primarul.

Ion Ceban a solicitat ca un grup de experți din cadrul primăriei să se deplaseze la fața locului, dar și în alte parcuri mari, pentru a găsi o metodă de soluționare a acestui tip de accidente.

Va trebui să vedem unde permitem și unde nu bicicletelor să meargă și cum delimităm zona pentru bicicliști. În același timp, poate găsim o modalitate de sancționare a celor care se deplasează cu viteză prin parcuri”, a specificat edilul pe rețelele de socializare.

Mai mulți cetățeni au notat pe rețelele sociale că bicicliștii care circulă cu viteză prin parcuri trebuie sancționați.

radiochisinau.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here