Reacția lui Ruslan Codreanu după convocarea ședinței CMC pentru a-l demite

0
225

Ruslan Codreanu a venit cu o reacție după convocarea ședinței CMC, care a fost organizată cu scopul de a-l demite din funcția de primar interimar:

“Timp de 10 ani în acest oraș s-a vândut tot ce se putea vinde. S-au distrus terenuri de joacă, s-au făcut lucrări doar de dragul ochilor, nu s-a făcut o singură licitație pe patrimoniu, s-au vândut grădinițe, s-au îndatorat întreprinderi municipale pentru a le fi preluat terenuri, s-a pus la pământ sistemul medical și multe altele. Ignoranța absolută, lozincile aruncate în vânt, sabia lui Damocles și tancurile nu au făcut altceva decât să avem un oraș murdar, cu găuri în asfalt, găuri în buget, oameni necăjiți și datorii pentru generații care vor păși pe drumuri ce trebuie refăcute.

Nu vreau să caut în urmă prea mult. Scopul meu este să mă uit înainte și să dezvolt orașul.

Obiectivul meu de când sunt la Primărie, și în calitate de consilier municipal, și de viceprimar și primar interimar este unul – Primăria să fie în serviciul tuturor cetățenilor, să răspundă problemelor acestora, să le rezolve problemele indiferent de culoarea politică și să stea departe de jocurile politice de partid.

Strategia mea este pe o pagină, o am și în suflet și în inimă și vreau să o știe toată lumea. Este anume despre viitor, despre a investi în educație, în curățenie, în mobilitate. Mi-am văzut de treabă și nu am intrat în nicio polemică politică, deși de fiecare dată am fost provocat.

Nu mă țin de scaunul de primar general care este liber şi pe care nu l-am folosit într-un an și ceva, pentru că am fost în teren lângă cetățeni, însă nu voi răspunde nici provocărilor unora de a crea și mai mare haos în oraș. Până la alegerile locale îmi voi duce la capăt proiectele inițiate.

Toată lumea trebuie să urmărească un obiectiv comun – de a dezvolta orașul și a privi spre viitor. Orașul are nevoie de lucru, dragi colegi! Lucru, nu speculații!”

Consilierii municipali din CMC urmau să-l demită astăzi pe Ruslan Codreanu din funcția de primar interimar. Acest lucru a fost impiedicat din cauza fracțiunei socialiștilor care au părăsit sala de ședință.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here