,,Apă-Canal Chișinău” întreprinde măsuri de prevenție împotriva furturilor de apă

0
40

Colaboratorii Societății pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” întreprind vizite la domiciliul consumatorilor pentru verificări și prevenția cazurilor de conectare ilegală la sistemul municipal de alimentare cu apă.

Întreprinderea anunță că va intensifica verificările la domiciliul consumatorilor pentru verificarea apometrelor și a preveni cazurile de conectare ilegală la sistemul de apă.

Potrivit instituției, consumatorii sunt obligați să acorde acces în domiciliu personalului operatorului, la prezentarea legitimației corespunzătoare, pentru citirea indicațiilor contorului de apă, dar și la căminurile de control pentru prelevarea probelor, la rețelele publice de alimentare cu apă și de canalizare amplasate pe teritoriul consumatorului pentru efectuarea lucrărilor de intervenție și de reconstrucție.

În comunicatul de presă se precizează că toți consumatorii vor fi anunțați în prealabil despre vizita specialiștilor întreprinderii. Persoanele care nu permit accesul pentru control și inventariere riscă să fie deconectați, a atenționat furnizorul de apă.

moldpres.md

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here