Din prima sursă: Alexandru Pînzari

0
739
Alexandru Pînzari – Șef al Inspectoratului General al Poliției

Alexandru Pînzari:

“În atenția șoferilor!
Zi și noapte, de e minivacanță sau nu, colegii mei de la INP sunt în stradă pentru a avea grijă de Siguranța Rutieră.

Cu regret, în ultimele zile, au fost depistați sute de șoferi care au încălcat limita de viteză, zeci de șoferi în stare de ebrietate la volan, iar unii, fără permis de conducere.

Mai regretabil însă, este faptul că din cauza neglijenții șoferilor, aproape zilnic înregistrăm accidente rutiere, unele dintre acestea deosebit de grave, soldate cu persoane care ajung pe patul de spital sau și mai rău, decedate.

Toate acestea ne obligă să întreprindem măsuri din ce în ce mai aspre.
Vă supărați când colegii mei vă dau amenzi, când folosesc aparatele de radar în trafic, iar mulți dintre voi spun că doar asta facem (pânda).

Dar v-ați întrebat vreodată cât de sigur v-ați simți în stradă fără ei?

Eu însă, vă asigur că polițiștii sunt prezenți în trafic de la primele ore ale dimineții și pe tot parcursul nopții, indiferent că este ger, ninge sau plouă, tocmai pentru a avea grijă de voi.
Știu, faptul că vă aplică sancțiuni nu îi face cea mai agreată categorie profesională, însă treaba noastră este să acționăm ca oamenii să fie în siguranță.

Mă bucur să observ că postările pe teme legate de Siguranța Rutieră au generat multe opinii din partea voastră…dar și mai mult m-ar bucura, dacă voi toți ați respecta Regulamentul Circulației Rutiere, simplu:
➡️redu viteza;
➡️fără alcool la volan;
⚠️atenție maximă la drum!

Vă urez tuturor Drum Bun! Aveți grijă!”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.