Din prima sursă: Gheorghe Cavcaliuc

0
937
Gheorghe Cavcaliuc – Șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției

Gheorghe Cavcaliuc:

“Deja de 2 ani consecutiv sunt onorat să fiu parte a publicației unice din Republica Moldova – Almanahul Politic – care reprezintă radiografia tuturor evenimentelor politice zi de zi în decursul unui an.

Cred că în cea mai bună formulă am reușit să redau toate campaniile sociale inițiate și implementate de către mine personal și întreaga echipă a Poliției Naționale pe parcursul anului 2018, ele fiind pârghia necesară cu care ne-am dezvăluit într-un mod corect specificul activității polițienești, dar și ne-a apropiat de societate așa cum era necesar de mult timp.

Îmi exprim recunoștința față de întreaga echipă a Almanahului Politic și redacția Poliexpert, în mod special domnului Igor Volnițchi, directorul Almanahul Politic și doamnei Lilia Gurez, vicedirectorul Almanahul Politic pentru susținerea și promovarea proiectelor implementate de către Inspectoratul General al Poliției, precum și informarea corectă a societății vis – a – vis de activitățile civice desfășurate și nemijlocit prevenirea și combaterea criminalității, precum și asigurarea ordinii publice.

Sunt profund recunoscător echipei de polițiști care au contribuit necondiționat și s-au dedicat pentru atingerea acestor performanțe.

Mă simt motivat să continui cu aceeași intensitate acțiunile pentru societate și dezvoltarea Poliției Naționale și îmi doresc ca societatea să aprecieze înalt efortul nostru, precum și să promoveze voluntariatul.

Noi, Poliția Republicii Moldova împreună cu societatea vom fortifica și continua lucrurile frumoase inițiate pentru Republica Moldova!”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.